Популярна українська співачка і актриса Світлана Тарабарова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 570 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця зважилася записувати невеликі відео з цікавими моментами з особистого життя, які їй вдається переживати разом з фанатами.

Світлана Тарабарова, instagram.com/tarabarova
Світлана Тарабарова, instagram.com/tarabarova

Вона розповіла невелику відео-історію двох крихіток - Віки та Олени, які навчаються в певній академії. Разом з ними Світлана виступатиме на сцені Палацу Україна.

"Це була наша перша репетиція разом-попереду ще багато роботи, але я впевнена-виступ буде🔥 обожнюю дітей, а коли вони ще й співають - чисті, щирі, справжні, емоційні", - пише Тарабарова в публікації.

У якийсь момент знаменитість навіть вирішила розвіяти міф через те, що їй не вірять, що волосся справжнє.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Світлана Тарабарова з сім'єю, instagram.com/tarabarova
Світлана Тарабарова з сім'єю, instagram.com/tarabarova

"Я теж хочу спробувати з вами заспівати", "Красива сил немає😍", "Яке Класне відео😍🔥", "Чекаємо з нетерпінням концерт 😍 минулого року було незабутньо і душевно", "Можна ми з вами заспіваємо?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, втомлена мати двох дітей Світлана Тарабарова здивувала постарілим обличчям: "Шалено..."

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Тарабарова і Регіна Тодоренко повернули собі молодість, станцювавши канкан: "Real O" знову разом

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова поскаржилася на "батьківське вигорання", знайоме кожній мамі: "Прикута до дітей"