Співак і хореограф Дмитро Коляденко зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 20 тисяч осіб.

Зараз він став головним героєм нового сюжету передачі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна". Виконавець зізнався, що у відносинах з Іриною Білик йому дуже допомогла власна інтуїція.

Фото зі сторінки Діми Коляденка
Фото зі сторінки Діми Коляденка

Дмитро заявив, що завжди відчував - весілля між ними ніколи не буде.

"Я робив Ірі пропозицію, але я відчував, що у нас не буде весілля. Так, ми намагалися зробити дитину, так, ми хотіли, ми придумували ім'я. Але я знав, що ми не будемо разом", - зазначив Коляденко.

Популярні новини зараз
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Шоумен назвав це відчуття "чуйкою", а пропозицію в той момент робив жартома. Хоча знав, що Ірина Білик братиме обручки, але ніколи не вийде за нього заміж.

Дмитро Коляденко, скріншот: Youtube
Дмитро Коляденко, скріншот: Youtube

Ще Дмитро розповів, що у них були дуже насичені стосунки. Вони любили подорожувати разом, літали на шопінг, а якось потрапили на вулицю червоних ліхтарів в Амстердамі. Перегляд виступу коштував на двох 100 євро.

"Чоловік роздягає жінку наголо. Вона роздягає його, і вони починають перед усіма займатися сексом. Як Катя Кухар каже, моя улюблена балерина, це було дуже фривольно. Коротше, ми з Біликом ледь до готелю добігли", - додав хореограф.

Нагадаємо, Дмитро Коляденко згадав своє розставання з Іриною Білик, і чому почав пити: "Жив під мостом з бомжами"

Як повідомляв "Знай.ua", гаряча Ірина Білик з твердими сосками захотіла побешкетувати: "Хто зі мною?"

Знай.ua писав, розлучена Ірина Білик затягла красеня в гримерку: копія молодого Дмитра Коляденка