Відома українська співачка Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця висловила захоплення українськими брендами через швидкість їх розвитку і якості створеного одягу.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Дорофєєва назвала частину з них, які назвала самостійними брендами з цінностями і важливими місіями, а не історією про моду.

"Українська мода з кожним роком стає екологічнішою, стійкішою, якіснішою, технологічнішою... подивіться тільки, що творять JAXET! Вони придумали куртку, в якій є вбудований перекладач, гарнітура, щоб слухати музику, захист даних і купа різних інноваційних штук🙆", - додала Надя в публікації.

Раніше, як відомо, Олександр Усик виходив в образі, створеному Jatex, на переможний бій проти Ентоні Джошуа.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

"Дай куртку! Вона класна!🔥", "Борщ там є?", "Класно, що мода не стоїть на місці і з кожним роком з'являється щось цікавеньке😍", "Хто знає, може Надя колись зніме кліп у справжньому космосі💔", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Нагадаємо, Надя Дорофєєва перетворилася на дівчинку з "Тату", але оцінили не всі: "Ніби тобі 40 років"

Як повідомляв "Знай.ua", "Время и Стекло" розпалися, а "ДіОфільми" знову разом? Дантес і Олійник примирилися після довгих років образ

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва відповіла на брудні питання хейтерів, під приціл потрапив і чоловік-альфонс: "Куди їм дітей, вони самі діти..."