25 листопада 2021 року на шахті "Листвяжна" в Кемеровській області сталася страшна трагедія, в якій загинули 51 людина, 35 з яких досі залишаються під землею.

Серед жертв-шахтарі та рятувальники. За офіційною версією, причина задимлення, яка і призвела до жертв, - вибух метану. Але лише спеціальна комісія встановить остаточну версію. У регіоні був оголошений триденний траур. А відомий російський телеведучий і комік Максим Галкін вирішив висловитися про цю трагедію у себе в Instagram.

Трагедія на шахті
Трагедія на шахті

"Стільки сімей в одну мить стали нещасними. В черговий раз задаюся питанням, чи варто видобуток вугілля таким способом всіх цих життів? Невже в наш час неможливо убезпечити працю шахтарів, або принаймні знизити до мінімуму ризики? Найглибші та найщиріші співчуття рідним та близьким загиблих! Душею з вами!", - пише Максим Галкін у публікації.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Всього під землею було 285 осіб, більша частина госпіталізованих перебувають у стані легкої та середньої тяжкості.

"Провалися він це вугілля. Інші ресурси треба шукати", "Як це жахливо", "Ми сумуємо всім Кузбасом ... нам всім дуже боляче на душі!", "Чергова недбалість і байдуже ставлення до людей", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, Ель Кравчук розповів про трагедію на своєму концерті - довелося викликати лікарів: "Думали, що все пройде"

Як повідомляв "Знай.ua", помер актор з "Вороніних" і "Шукачі" Михайло Зубов, близькі не можуть прийти до тями: "Як з цим жити? Прощай..."

Знай.ua писав, в Болгарії під час ДТП 46 людей згоріли живцем: двері заклинило, пасажири не могли вибратися