Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

Жінка продовжує бути головною героїнею романтичного шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ. Сьогодні, 26 листопада 2021 року, глядачі можуть спостерігати одинадцятий випуск.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Перед епізодом вона постала в шкіряному піджаку, щоб нагадати - лише два випуски "Холостячки" залишилося перед фіналом.

"Хто ж він? Я зроблю помилку або зроблю вірний вибір? Повірте, історія моя зворушлива, красива і драматична. Вже не терпиться поділитися з Вами💋", - пише Злата Огнєвіч в публікації.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще
У коментарях користувачі вже почали писати свої припущення. Хтось вважає, що виконавиця вибере Діму, а хтось - Максима. Однак відомо одне, в шоу повертається Роман Свечкоренко, про що свідчать промо-відео.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

"Діму оберіть і буде вам щастя❤️", "Андрія треба було вибирати! Він найкращий був би чоловік!", "Нікого чи що?", "Не лякайте нас. Не хотілося б драми. Сподіваюся в результаті все буде супер! Максиму бажаю удачі!", - залишили українці під публікацією.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, як буде приймати остаточне рішення: "Все стискається всередині"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина ведучого "Холостячки" Григорія Решетника у вишуканій сукні затьмарила Катю Осадчу: "І ще сто разів"

Знай.ua писав, оголена "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася рецептом "зілля краси" - це є на кожній кухні