Відома українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11,2 мільйонів чоловік.

Останні публікації тільки й говорять про те, що виконавиця продовжує відпочинок в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Адже в якийсь момент вона ділилася відео, будучи за кермом шикарного Ferrari, на якому їздила на великій швидкості серед пальм. А зараз вона опинилася на "місяці", на тлі найвищої будівлі в світі - Бурдж-Халіфа.

"Тепер нам літо буде тільки снитися....🌙", - пише Світлана в публікації.

Вона постала в дуже короткій сукні, яке дуже схоже на ночнушку, і з довгими підборами. Одну руку Лобода притримує на голові, а друга - знайшла місце на ніжці.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відмінні слова для нової пісні😏", "Світлана, ваші ноги😍", "Яка красива локація😍 які ноги, мрія кожної дівчини😍", "Чарівне фото!😍 🌛 На вас можна дивитися нескінченно! Дуже красива!🔥", "Да уж, тепер літо тільки за гроші", "Хочу як ви! Дуже мене надихнули", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода захопилася екстремальним катанням на мотоциклі: "Ви нам потрібні"

Як повідомляв "Знай.ua", донька Світлани Лободи вчить маму модно одягатися покруче стилістів: "Модель справжня"

Знай.ua писав, Світлана Лобода вжала педаль в підлогу на розкішній іномарці з відкритим верхом: "Запорожець зі зрізаним дахом"