Українська співачка Яна Шемаєва, більш відома під псевдонімом Jerry Heil, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 190 тисяч чоловік.

Якось виконавиця похвалилася тим, що їй схвалили отримання візи в США. А зараз вона разом з Анною Трінчер переспівала пісню Єгора Кріда під назвою "LAMBO URUS".

Jerry Heil. фото: Instagram
Jerry Heil. фото: Instagram

У бриджі хлопець співає про те, що йому не вірила жодна з поганих дівчат в той час, як він, уявивши себе Богом, "зробив всіх" і підняв вгору всю свою компанію. Jerry Heil разом з Трінчер заспівали її українською.

"Як вам такий варіант пісні?😀", - пише артистка.

При цьому, Jerry Heil одягнена досить стримано, а ось Анна зважилася на коротку спідницю.

Jerry Heil, фото з телеканалу СТБ
Jerry Heil, фото з телеканалу СТБ

"Випустіть повну версію", "Навіщо кал переспівувати?", "Чому б вам не записати разом пісню?", "Спасибі, як раз хотів простругатися. Яна, що ж ти робиш з собою", "Крида ніхто не переспіває❤️", "Ця зачіска дуже вам йде😍", "Бл*ть, люди нічого не вміють, крім виття несусвітньої нісенітниці... Пздц....", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Jerry Heil)
Коментарі, скріншот: Instagram (Jerry Heil)

Нагадаємо, Jerry Heil перед втечею з України випробувала на собі "плюси" здорового харчування: "Сосисочка або Мівіна?"

Як повідомляв "Знай.ua", Ель Кравчук розповів про трагедію на своєму концерті - довелося викликати лікарів: "Думали ,що все пройде"

Знай.ua писав, Анну Трінчер і Дашу квіткову теж? Українських блогерів хочуть змусити платити податки