Український співак Саша Чемеров і співачка Христина Соловій презентували спільну пісню і кліп. У новій композиції вони торкнулися актуальної проблематики токсичних відносин.

Відеороботу на пісню "Біжи.Тікай" презентували на youtube-каналі Саші Чемерова.

У кліпі зірки українського шоу-бізнесу намагалися розповісти про те, якими не повинні бути стосунки в ХХІ столітті. Слова до пісні написав Чемеров і зізнався, що це досить складна робота, яка має на меті донести правильні меседжі в поєднанні з хорошою музикою.

Саша Чемеров і Христина Соловій (фото: прес-служба С. Ч.)
Саша Чемеров і Христина Соловій (фото: прес-служба С. Ч.)

"Пісня "Біжи, тікай" про монстрів, що прокидаються у відносинах між коханцями, про любов, яка тримає в напрузі, про неможливість бути ні окремо, ні разом. Моєю ідеєю було створити піснею унікальний, але знайомий кожному стан. У цьому мені допомогла неймовірна Христина Соловій. Її ніжний голос і містичний образ ідеально спрацювали в нашій колаборації", – говорить Саша про пісню, передає "Lite".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що для Христини Соловій це не перша колаборація з Чемеровим за останній рік, проте саме її співачка називає "відвертим експериментом".

Христина Соловій, кадр з кліпу
Христина Соловій, кадр з кліпу

Кліп до пісні зрежисував відомий український кліпмейкер Віктор Скуратовський. Відео знімали на березі Київського моря. Незважаючи на те, що видався дуже холодний день, команді вдалося зняти дуже атмосферний кліп.

Нагадавши, улюблениця Святослава Вакарчука Соловій вперше роздяглася на камеру: майже, як у Playboy

Раніше Знай писав, що Христина Соловій розповіла про стосунки зі Святославом Вакарчуком: "коли вперше?”

Також Знай повідомляв, улюблениця Вакарчука Христина Соловій роздяглася, щоб показати себе справжню: "Солодка спокуса"