Відомий російський співак і чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов поділився милим фото зі своїм маленьким сином і заговорив про освіту.

Влад Топалов має чимало шанувальників, тому він намагається частенько тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить майже 900 тисяч осіб.
На цей раз він поділився милим фото з сином, на якому вони бешкетують і весело проводять час. Топалов вирішив завести розмову про освіту тому процитував відомого дитячого психолога Людмилу Петрановську.

Фото зі сторінки Влада Топалова
Фото зі сторінки Влада Топалова

Говориться, що ви можете вкладати багато грошей в освіту дітей, проте їх можуть мучити депресії і невпевненість в собі. Саме тому важливо піклуватися про психологічне здоров'я.

"Ви можете скільки завгодно вкладати в освіту людини, потім він у вас з депресією зляже на диван, і де це ваша освіта? Але якщо він не буде впевнений в собі, якщо його будуть мучити неврози, депресія, то і сенс в цьому всьому? Психологічне здоров'я, психологічне благополуччя, психологічна стійкість – це найважливіша якість людини в такому швидко мінливому світі. Набагато важливіше, ніж кількість знань або успішність в тій чи іншій області", — сказано в підписі Топалова до фото.

Нагадавши, що Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва. Регіна Тодоренко готується до важливої ролі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше Знай писав, Тодоренко без штанів зізналася Владу Топалову в немислимому: "коли мене не стане...". Регіна Тодоренко разом з Владом Топаловим і сином вийшли на публіку

Також Знай повідомляв, Влад Топалов поніжився з красунею в бікіні, поки Регіна Тодоренко далеко: "багато разів"