Цивільна дружина і наречена зіркового футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес, яка чекає на дитину, похизувалася своїм стильним образом.

27-річна аргентинська танцівниця та модель має чимало шанувальників, тому дівчина намагається часто тішити їх новими, фото або просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за нею стежить 28.6 мільйонів осіб.

Джорджина Родрігес, фото з instagram
Джорджина Родрігес, фото з instagram

Цього разу вагітна кохана Кріштіано Роналду вирішила поділитися новим фото. На ньому Джорджина Родрігес позує у своїй автівці. Дівчина одягла сірі штани, чорну кепку та рожевий пуховик. Родрігес зізналася, що ця куртка підкорила її просто з першого погляду, адже вона дуже стильна та зручна.

Джорджина Родрігес, фото з instagram
Джорджина Родрігес, фото з instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Абсолютно закохана в мою нову рожеву куртку 💖!!! Я одержима 😍 Насолоджуйтесь цими чудовими пропозиціями Чорної п’ятниці ⭐️", - так Джорджина Родрігес підписала опубліковані кадри.

Джорджина Родрігес, фото з instagram
Джорджина Родрігес, фото з instagram

На іншому фото вагітна Джорджина Родрігес позувала у такому ж образі, однак не в автівці, а вже на фоні стіни.

Нагадаємо, наречена Роналду Джорджина Родрігес засвітила свої лампаси всьому світу: ще й на шпильках. Джорджина Родрігес з'явилася на публіці в цікавому образі

Раніше Знай писав, вагітна Джорджина Родрігес ощасливила сина Кріштіану Роналду: "Великий хлопчик...". Дівчина навіть будучи вагітною двійнею все одно не забуває про інших дітей великого футболіста, даруючи їм свою турботу

Також Знай поідомляв, цивільна дружина Кріштіану Роналду нарешті з'явилася в білому: Джорджина Родрігес стане нареченою через 5 років?