Всесвітньо відома 27-річна аргентинська танцівниця, модель і улюблена супутниця життя легендарного португальського володаря Золотого м'яча, гравця "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес продовжує радіти своєму "цікавому" становищу.

Дівчина не забуває навіть допомагати, хоч і морально, своєму названому синові, першому спадкоємцю великого футболіста Кріро-молодшому.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Джорджини Родрігес в мережі Instagram.

Публікація Джордіни Родрігес, скріншот: Instagram
Публікація Джордіни Родрігес, скріншот: Instagram

"Підтримую мого великого хлопчика", — підписала публікацію Джорджина.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На свіжому знімку можна побачити, як аргентинська танцівниця в довгому пальто прийшла на тренування до сина свого коханого. Фотографія зроблена не в стилі фотогсета, а просто "в моменті". Ось з таких звичайних похмурих днів і складаються тривалі походи за славою спортсмена.

Знімок встиг зібрати величезну кількість лайків, біль 1,5 млн, а також безліч коментарів з компліментами і смайликами у вигляді сердечок і футбольних м'ячів.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно португалець вирішив побалувати численну аудиторію привабливим кадром, від якого молоді дівчата з усього світу можуть просто "збожеволіти" і заверещати від захвату. Кріштіану розмістив своє ранкове фото, на якому він позує біля вікна, практично без одягу і з чашкою кави в руці. Знімок дозволяє насолодитися всіма формами футболіста і розглянути кожну деталь шикарній спортивній фігурі.

Раніше повідомляли, Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес розповіли про найщасливіший день у своєму житті: "Не можемо дочекатися".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес чекає двійню: п'ятий і шостий спадкоємці на підході.

Знай.uа писав, Кріштіану Роналду в одних трусах і з чашкою збудив мільйони жінок: "Там точно кава?".