Для всіх шанувальників великого кіно з'явилися дуже цікаві новини. Тепер можна запасатися попкорном і чекати на прем'єру, адже було презентовано повноцінний трейлер. А про вихід на великий екран заявили творці стрічки "Офіційний конкур". Це іспанська комедія, де головні ролі зіграли Пенелопа Крус та Антоніо Бандерас.

Про це стало відомо завдяки новому ролику на YouTube-каналі Trailers In Spanish.

Пенелопа Крус, скріншот: YouTube
Пенелопа Крус, скріншот: YouTube

Головних героїв втілили на екрані такі зірки, як Антоніо Бандерас ("Маска Зорро") і колишня Тома Круза - Пенелопа Крус ("Бандитки"), Оскар Мартінес ("Королі інтриги"). У постановниках значаться Гастон Дюпра і Маріано Кон.

Пенелопа Крус, скріншот: YouTube
Пенелопа Крус, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Історія розповідає про двох акторів, які весь час конфліктують на знімальному майданчику. Для виправлення ситуації продюсер фільму вирішує найняти ексцентричну режисерку з дієвими методами роботи.

Антоніо Бандерас, скріншот: YouTube
Антоніо Бандерас, скріншот: YouTube

Найголовніше те, що світову прем'єру заплановано на 25 лютого 2022 року.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно один зі стрімінгових сервісів презентував перший трейлер серіалу з обмеженою кількістю епізодів "Пем і Томмі", в якому Лілі Джеймс і Себастіан Стен грають знамениту пару - зірку Playboy Памелу Андерсон та її чоловіка, музиканта Томмі Лі.

Раніше повідомляли, "Повінчали 30 років тому": розкрилася вся правда про таємну дружину вічно холостого Кіану Рівза.

Як повідомляв Знай.uа, "Не дивись наверх": Леонардо Ді Капріо зустрінеться з метеоритом і спробує запобігти Апокаліпсису.

Знай.uа писав, трейлер ремейка "Ну, постривай" засипали дізлайкамі: "Взагалі крінж якийсь".