Кішка з чотирма вухами стала зіркою соціальних мереж в Туреччині, але згодом тварина знайшла шанувальників у всьому світі.

Чотиримісячний пухнастик Мідас навіть має свій власний аккаунт в Instagram, за яким стежать понад 110 тисяч осіб. Її власники виставили всього 57 публікацій за останній час, але цього достатньо, щоб показати красуню з усіх боків і розчулити зовнішнім виглядом.

Кішечка, фото: Instagram
Кішечка, фото: Instagram

Кішечка, фото: Instagram
Кішечка, фото: Instagram

Як відомо, додаткова пара вух у Мідас з'явилася через рідкісну генетичну мутацію. Крім того, у малятка деформована щелепа, через яку здається, ніби кішечка постійно показує мову. Однак ці відхилення ніяк не впливають на її здоров'я. Нинішні господарі пухнастика не замислюючись забрали її з притулку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Уважні користувачі помітили, що крім аномалії Мідас має ще одну, дуже важливу особливість - "пляма" у вигляді білого серця на животику.

"Спи спокійно, Малятко❤️, На добраніч❤️", " Я не можу перестати захоплюватися цим милим ангелом. Вона дуже мила!", "Мила дівчинка, я так закоханий в тебе😍", "Заряд позитиву на День!", "Які очі😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Такий випадок дійсно був": у мережі показали химерного рожевого мутанта теленкосвіна

Як повідомляв "Знай.ua", дві голови, шість лап, два хвоста і два хребта: у мережі показали теляти-мутанта

Знай.ua писав, сверхразумная аномалія: хлопець стверджує, що він жив на Марсі в минулому житті. Його інтелект вражає