Німецько-турецька актриса, яка отримала всесвітню славу завдяки ролі Хюрем в серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Знаменитість дуже любить демонструвати свою шикарну фігуру після пологів. Вона не соромиться оголювати плечі, стрункі ніжки; гратися з різними позами і фокусувати увагу на пишних грудей.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Зараз вона виявилася учасницею нового шоу на Youtube під назвою "Love of Türkiye". Крім актриси, в проекті взяв участь генеральний менеджер готелю, який, за сумісництвом, виступає її хорошим другом.

"Дякую за запрошення та чудову бесіду з генеральним менеджером чудового готелю @cpkempinski, мій найдорожчий друг @ralph.radtke... це було приголомшливо💥🎉❤️", - пише Мер'єм в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Прекрасна😍", "Я така щаслива знову бачити і чути тебе!💖", "Як я можу жити, не думаючи про тебе❤️", "Я так сильно тебе люблю! Шанувальник з США🥳", "Ти неймовірно красива", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" в одних рукавичках і шапочці заблукала в Росії: "Змерзнете..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірку "Величного століття" Мер'єм Узерлі помітили в Росії: "Наступне громадянство?"

Знай.ua писав, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" вбралася в сукню з глибоким декольте і купою діамантів: так би виглядав гарем в наші дні