Відома українська блогерка і дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч чоловік.

Зовсім недавно її чоловік перестав мовчати - він висловився щодо ситуації, що склалася між його нинішньою і колишньою коханими жінками. Він попросив Лору Созаєву "відстати" і прийняти той факт, що він пішов до Катерини Репяхової, бо хотів цього. Віктор Павлік ні про що не шкодує і готовий віддати екс-дружині абсолютно все, щоб вона більше його не потривожила.

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

А зараз Катерина поділилася дуже милим відеороликом, на якому постала з Віктором і синочком, ймовірно, в одній локації, але в різних нарядах. Стиль стриманий, на виконавця можна побачити класичний костюм, Репяхова - в сукні.

"Ми🥰❤️", - пише вона в публікації.

Хтось пише, що Віктор Франкович нарешті не забув надіти туфлі.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

"Ура, ВФ молодець - туфлі не забув цього разу", "Крізь терни до зірок🔥❤️", "Класний лук у мішечки❤️😍", "Супер🤩", "Класні, щастя вам, багато-багато❤️", "Ось воно справжнє! Все інше - суєта і пил❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, Віктор Павлик втомився від "наїздів" колишньої на Репяхову і віддав їй нажите майно: "Я пішов і хотів цього"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Репяхова хоче змінити зовнішність заради Віктора Павлика: відкладала дуже довго

Знай.ua писав, Репяхова відвезла маленького сина подалі від Віктора Павлика: "Чудовий день..."