Юля "Зайка" 27 листопада пішла на концерт Дмитра Монатіка, активною фанаткою якого вона, очевидно, є. Такою ж фанаткою виявилася і телеведуча Леся Нікітюк, яка теж була там.

Учасниця "Холостяка", якою знехтував Міша Заливако, поділилася моментами з концерту Монатіка в своєму профілі в Instagram.

На "побачення" з кумиром Юля обрала чорний лук, який вигідно підкреслив її принади. Коротка спідниця, високі гольфи, сорочка з камінням, що переливається, ідеально підкреслили безпосередність "Зайки".

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Компанію Юлі склала ще одна учасниця шоу "Холостяк" Надін Медведчук. Вона встигла зняти "фанатку", що стоїть на сидіннях, коли вона записувала відео з концерту. Варто відзначити, що "Зайка" попередньо зняла взуття, щоб не забруднити тканину.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Бельченко зазначила, що Монатік був прекрасним і це вже другий її з Надін концерт виконавця. Але найфеєричніше чекало на всіх наприкінці, адже на концерті опинилася і Леся Нікітюк.

Сторіз стали веселішими і через те, що, судячи з вигляду дівчат, вони обидві були трохи піддаті. І Юлі ледве вдавалося зробити хоч якісь кадри веселощів.

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Найепічнішим моментом вечора виявилося те, як Леся годувала "Зайку" з рук.

"З рук княгині, Лесі Нікітюк" - підписала кадри Юля.

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Нікітюк спробувала погодувати і Надін... Та спочатку потягнулася до бутерброда, але потім різко підстрибнула, показавши на телефон.

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Нагадаємо, що Юля "Зайка" перетворилася на королеву жіночих маніпуляцій.

Раніше ми повідомляли, що Юля "Зайка" опинилася з "Холостяком" в Монако, але за ними ув'язалася Надін.