Останнім часом шоу-бізнес часто гримить скандалами. То хтось розлучається, то хтось когось образив, то хтось виступив п'яним і багато чого іншого.

Не залишається осторонь і російський шоу-бізнес. В епіцентрі гучного скандалу опинилися красень-колишній Орбакайте Авраам Руссо і чоловік Валерії Йосип Пригожин.

Чоловік Валерії збирається розібратися з Авраамом Руссо, який наговорив багато зайвого про продюсера. Не так давно співак публічно звинуватив чоловіка Валерії в причетності до нападу, який стався в далекому 2006 році. Нібито Пригожин вступив у змову з колишнім директором Черкізовського ринку Тельманом Ісмаїловим і брав участь в організації замаху на Руссо. Тоді артист отримав поранення і був змушений переїхати жити в іншу країну.

Авраам Руссо
Авраам Руссо

Займатися цією справою Пригожин доручив відомому зірковому адвокату Сергію Жоріну. Правозахисник дав коментар ЗМІ про те, яку суму продюсер зажадає від співака в якості моральної компенсації за позовом про захист честі і гідності.

"Це питання не сильно принципове для Йосипа Пригожина. Для нього важливо, щоб та інформація, яка прозвучала і яка не відповідає дійсності, була спростована і в цій історії була поставлена жирна крапка", - каже Жорін.

Раніше Пригожин вже виступив з особистим коментарем у зв'язку з виходом скандального випуску шоу "Секрет на мільйон" на НТВ за участю Руссо. "Хочу, щоб він відповів за кожне слово. Він ошуканець і шахрай", - каже чоловік Валерії.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Йосиф Пригожин, instagram.com/prigozhin_iosif
Йосиф Пригожин, instagram.com/prigozhin_iosif

Нагадаємо, що Авраам Руссо розповів про знущання Пригожина, який хотів зробити його рабом.

Раніше ми повідомляли, що Крістіна Орбакайте розповіла всю правду про її роман з Авраамом Руссо.