У соціальній мережі розмістили дуже цікавий і несподіваний пост, який присвячений популярній і дуже скандальній блогерці і реперга Инстасамке. Людям повідомили, що Дарині Зотєєвій (Інстасамці) загрожує кримінальна відповідальність.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"На Інстасамку подали заяву в Роскомнагляд. Громадський центр із захисту традиційних сімейних цінностей "Іван Чай" звинуватив провокаційну співачку в пропаганді розпусти серед дітей. Подробиці - за посиланням в описі #інстасамка", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна публіка, яка знайома з творчістю скандальної блогерки, не пройшла повз таку публікацію. Українці не дуже сильно здивувалися такому результату подій, але знайшлися і ті, кому цей факт дуже не сподобався.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

"Підтримую повністю!!! А то потім від розмови дітей вуха в'януть", "Давно пора", " Давно пора!", "Нарешті то.", "Нарешті хороша новина", "я вважаю, що в країні має бути культурне виховання, як правильно поводитися в суспільстві з самого дитинства, не доставляючи пристойним людям дискомфорт лайливою мовою і так далі", "я її слова взагалі розумію .. неначе деградована мова з одними звуками", - залишають свої думки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peoletolk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peoletolk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peoletolk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peoletolk" в Instagram

Нагадаємо, що Інстасамка показала свій новий епатажний образ.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Інстасамка повідомила про те, що вона виходить заміж.

Також портал "Znaj" писав, Інстасамка в купальнику показала свої принади.