Відома молдовська співачка Людмила Балан, мама виконавця Дана Балана, якому приписують роман з українською співачкою Тіною Кароль, поділилася новим відеороликом на свою пісню. Відповідне відео співачка, яка є активною користувачкою соцмережі Instagram, розмістила на особистій сторінці, де у неї вже 34 тисячі передплатників.

Велика частина шанувальників Людмили - жителі України, яким цікаво спостерігати за життям матері Дана Балана.

«Noua mea piesă - “Se lasă seara". Autor și producător muzical - Cezar Ciucium. Text - Veronica Ciucium. O Duminică minunată tuturor!!! (Моя нова пісня - "вже пізно". Автор музики і продюсер - Цезар Чуциум. Текст-Вероніка Чуциум. Чудової всім неділі!!!)", - написала вона під відео.

У ролику виконавиця в короткому білому платтячку, яке потім змінює на червоне і синє, бігає по полях і насолоджується літнім вечором. При цьому вона танцює, використовуючи деякі рухи народних молдовських танців.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Скрін, Instagram Людмила Балан
Скрін, Instagram Людмила Балан

«Красиво. Браво», «Сяра фрумосы, де дор, де дор, супер! пісня прекрасна. Людмилушка, ви чарівна, як завжди", " Foarte frumoasă melodia sunteți minunata felicitări (дуже красива пісня, тебе дуже вітаю)", - пишуть в коментарях фанати Балан.

Людмила Балан, фото: Instagram
Людмила Балан, фото: Instagram

Дісталося і синові співачки за відносини з Тіною Кароль.

"Шкода, що Дан втратив таку жінку, але нехай будуть щасливі обидва", "А чого його шкодувати, він знайшов заміну і не гірше, такі як він, одні не бувають. Якщо була б любов, були разом", "Заміна це хто? Дівчинка що йому в дочки годиться? Їй 20 років», «Тоді це просто дитина взагалі, Дан же транслює інші цінності і тут знову молоденькі дівчатка, шкода», - обурюються фанатки.

Нагадаємо, Людмила Балан замахнулася на дітище Тіни Кароль і відібрала у неї найголовніше:"ви підтримали".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Наталія Могилевська захотіла ввести локдаун: "добровільно, хоча б на 6 годин". Наталія Могилевська висунула несподівану пропозицію

Також " Знай.ua" писав, Володимир Дантес за спиною у Наді Дорофєєвої куснув зубами іншу жінку: "Кайф". Чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про свій проект, перший сезон якого якраз закінчився, а також здивував несподіваним моментом.