Ведучий популярних проектів "Битва екстрасенсів" і "Містичні історії" Павло Костіцин частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 18 тисяч чоловік.

Зараз чоловік дав невелике інтерв'ю Катерині Осадчій в ході телепередачі "Світське життя". Він розповів про те, як йому працюється в жіночому складі і чому нехтує забобонами.

Павло Костіцин, кадр з відео
Павло Костіцин, кадр з відео

- Сьогодні на сцені ти єдиний чоловік-актор, утискають Тебе, єдиного чоловіка?

"Скажу відверто, в моїй гримерці навіть дзеркала немає, щоб в повний зріст себе розглянути. Все у дівчат-кейтеринг, шампанське. Я потім вже, після прем'єри зайду", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Катерина Осадча зазначила, що практично ніхто не знає, що Павло є володарем професійної акторської освіти. Він не тільки актор, а ще й режисер-постановник. Весь цей час, поки він є публічною персоною, так виходило, що він практично не долучався до акторства. Йому довелося згадувати техніки дихання, всьому, чого його вчили. Але все це забувається, коли виходиш на сцену і бачиш величезний натовп глядачів. Тільки бажання глядача отримати кайф від перегляду виступу змушує взяти себе в руки, за його словами.

Павло Костіцин, кадр з відео
Павло Костіцин, кадр з відео

Він нехтує забобонами і тільки хреститься перед тим, як вийти на сцену. Він не бачить в цьому сенсу, бо можна відразу ж під білим простирадлом накритися і повзти на кладовищі.

"Потрібно жити повним життям", - підсумував Павло.

Нагадаємо, Мольфаром з "Маски" виявився наймістичніший українець: "Лиса голова"

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Костіцин з "Битви екстрасенсів" здивував без бороди і лисини: "Якщо придивитися..."

Знай.ua писав, ясновидиця "Битви екстрасенсів" передбачила завершення пандемії і назвала дату: "Все буде трохи по-іншому"