Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 240 тисяч чоловік.

Ще 19 жовтня 2021 року люди відзначали Міжнародний день балету, який знаменитість записала собі в календар, щоб розповісти фанатам особисту історію, проте пропустила дату і згадала про неї лише через місяць.

Фото зі сторінки  Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Наталка заявила, що її теж можна приписати до цього свята, хоча історія, яку вона розповіла, починається з нещасного, дурного випадку. У сім років вона спіткнулася від тапочок, невдало впала і у неї перехопило подих.

"Я не могла зробити вхід і зблідла, через 30 секунд все пройшло, але через пару днів я почала відчувати біль у спині, звичайно ж сказала мамі і після знімка в лікарні мені діагностували перелом 5 і 6 хребетних тіл", - зазначила Денисенко.

Протягом місяця їй довелося лежати на твердих дошках з невеликим матрацом, навіть не встаючи в туалет. Було важко, але через 30 днів тріщини на хребцях зрослися і актрисі потрібно було заново вчитися ходити.

Наталка Денисенко, instagram.com/natalka_denisenko
Наталка Денисенко, instagram.com/natalka_denisenko

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Через півроку Наталка, будучи малятком, пішла в перший клас і на балет, хоча їй не можна було навіть портфель носити через сильну слабкість м'язів і хребта. До 8 класу Денисенко проходила в гурток балетних танців, але жодного разу не сіла ні на один шпагат. Її сім'я жила бідно, але батьки завжди знаходили гроші, щоб купити їй балетні тапочки, красивий боді для занять і концертні костюми. Проте, будучи зовсім не гнучкою дитиною, Наталка завжди була на першій лінії і під час соло через артистизм.

"Потім викладачі танців змінювалися, на заняттях мене часто лаяли, що я багато базікаю і щось розповідаю😅, у мене з'явилися інші інтереси: вокал, театральна студія, і все закінчилося. Зараз у мене сколіоз (через ту травму), але завдяки балету не такий виражений. І так, я вмію трошки стояти і танцювати на пуантах", - підсумувала Наталка Денисенко, прикріпивши безліч фото.

Частина з них сучасні, частина - архівні.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко в Білому перетворилася на принцесу Діану: корони не вистачає

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Денисенко з "Кріпосної" відкрила секрет українських дівчат на зарубіжних пляжах: відразу впадає в очі

Знай.ua писав, Наталка Денисенко з "Кріпосної" розцілувала молодого красеня поруч з чоловіком: "Всьому дивується"