Українська актjhrf і відома телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 725 тисяч осіб.

Лілія Ребрик розмістила свіжі знімки зі студії інформаційно-розважального ранкового шоу "Ранок з Україною". Телеведуча регулярно показує фанатам свої яскраві образи для зйомок нового ефіру, в якому вона висвітлює найактуальніші події, ділиться корисними порадами і просто заряджає всіх глядачів позитивною енергією на весь день.

Скріншот з Instagram, Лілія Ребрик
Скріншот з Instagram, Лілія Ребрик

На фото телеведуча позує в яскравому вбранні "типової" білявки. Рожева сукня з відкритими плечима вдало підкреслює жіночні форми, а спокусливий розріз внизу не залишає місця уяві. Примітно, що в руках Лілія тримає миленький букет троянд в тон до сукні, але звідки вони взялися артистка не повідомила.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/
Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/

Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/
Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик "врізалася" у сходи, прогулюючись по кімнаті: "Станіславський в шоці"

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала, як приворожити чоловіка: довіку не кине

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик відкрила секрет молодості: потрібно всього 5 хвилин

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик зігріла українців теплою посмішкою навіть у -6 за вікном: "Сяєш як сонечко"