Відомий американський письменник Джордж Мартін планував, що серіал "Гра престолів" складатиметься як мінімум з 10 сезонів, замість восьми.

Серіал "Гра престолів" став справжнім проривом і хітом. Мільйони людей по всьому світу спостерігали за розвитком подій в даній картині. Однак, сам письменник був не особливо задоволений, так як вважає, що режисери занадто рано його закінчили.

Джордж Мартін, фото: вільне джерело
Джордж Мартін, фото: вільне джерело

Фінальний сезон вийшов у 2019 році, і загалом кількість було відзнято 8 сезонів - 73 епізоди. Письменник Джордж Мартін спочатку наполягав на тому, щоб HBO продовжили історію до 10 сезонів - 100 епізодів.

Він навіть літав до Нью-Йорка спеціально для того, щоб поговорити з Генеральним директором HBO.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news
Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news

"Джордж літав в Нью-Йорк, щоб пообідати з Плеплером, благати його зробити десять сезонів по десять епізодів, тому що для цього було достатньо матеріалу, і сказати йому, що це буде більш приємний і розважальний досвід" - розповів агент письменника.

До слова, сам чоловік все ще не написав дві фінальних книги, так як не може придумати відповідний результат подій для шанувальників.

"Гра престолів", скріншот: Youtube
"Гра престолів", скріншот: Youtube

"Зараз я все ще працюю над "Вітрами зими", як і більшу частину минулого десятиліття. Сподіваюся, що скоро доберуся до фіналу, і тоді люди зможуть посперечатися про те, яка версія їм подобається більше" - розповідає Джордж Мартін.

"Гра престолів", скріншот
"Гра престолів", скріншот

Коли саме вона вийде - невідомо, потрібно дочекатися, поки на нього нахлине натхнення.

Нагадаємо, що на 22 - му році життя загинула зірка "Гри престолів", цілий рік бився з хворобою

Раніше повідомлялося, що фанатам "Ігри престолів" показали тизер приквелу 2022 року: канонічний трон і темрява в "будинку дракона"

Також, кадри зі зйомок "будинку дракона" від творців "Гри престолів"