Співачка Христина Соловій та поет, письменник, публіцист і ведучий Сергій Жадан в ефірі «Радио НВ» поговорили про те, як артистам знаходити баланс між форматом та авторським баченням, що таке криза чверті життя, як відчувати себе успішною, що таке свобода в мистецтві, чи є популярна музика мистецтвом і чому відповідальність – це деяке обмеження свободи.

Насамперед Жадан поцікавився, чи слово незалежність для Соловій – це про дорослішання?

«Як виявилося, я дуже залежна багато від чого… Найбільше йшлося про очікування суспільства до того, якою я маю бути. Я з’явилася на великій сцені на «1+1» з лемківською піснею. Моє его в тому, що я лемкиня, а вже потім – співачка. Я думала, що не буде з цим проблем. Я недоотримала достатньо фітбеку з другого альбому. В мне було за плечима юнацького запалу, але…», - скаржиться співачка.

Христина Соловій, скріншот: Instagram
Христина Соловій, скріншот: Instagram

Поняття дорослості лякає Христину, вона боїться виростати.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

«Все пов’язано із моїм образом маленької дівчинки. Мені стало дуже важливо показати своє дорослішання публічно. І для цього я пішла і знялася у Playboy – дуже смішно. Якщо робити якісь такі кроки, дорослішання і старіння стає для мене менш болісним», - вважає виконавиця.

Жадан зазначив, що серія знімків для чоловічого журналу не викликала великого спротиву суспільства. Однак Христина відповіла, що так було лише з підписниками в Instagram.

«А фейсбучники – їх просто підпалило… Мені було дуже важливе саме інтервю, проте на це ніхто не звернув увагу. Тому я вирішила бахнути всі ці кавалки… про те, як Лоліта як психотип уміщалася в дівчинці в лемківському кептарику», - розповіла Соловій.

Однак, додає вона, люди звернули увагу лише на алюзію до Набокова.

Нагадавши, улюблениця Святослава Вакарчука Соловій вперше роздяглася на камеру: майже, як у Playboy

Раніше Знай писав, що Христина Соловій розповіла про стосунки зі Святославом Вакарчуком: "коли вперше?”

Також Знай повідомляв, улюблениця Вакарчука Христина Соловій роздяглася, щоб показати себе справжню: "Солодка спокуса"