Популярна українська телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", партнерка по ранковому шоу головного "інтерв'юера країни" Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик частенько радує своїх шанувальників яскравими фото з життя. Однак цього разу без нарядів і зізнань, і навіть корисних рецептів.

Телеведуча вирішила поділитися дуже цікавими кадрами з милими песиками, на яких з нею зображено і Анатолія Анатоліча.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілі Ребрик в мережі Instagram.

"Ну хіба ви не посміхнетеся разом з нами? Сьогодні Міжнародний день домашніх тварин. Наші улюбленці прокинулися сьогодні о 4 годині, щоб зустрітися в ефірі @ranok_ua. Дивилися? Пишіть в коментарях, хто у вас вдома живе?", - пише Лілія.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram
Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram

Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram
Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram

Телеведуча опублікувала цілу "карусель" зі знімків і відео, які занурять передплатників в закулісся телеканалу і студії. Далі-більше, справа в тому, що в записі ефіру брав участь далеко не один песик, а ціла компанія. До речі, у собачки Лілії Ребрик прізвисько "Діксі".

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик "вкрала" образ "Блондинки в законі" - Андрій Дикий не встоїть: "Колір настрою - рожевий".

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик "врізалася" в Сходи, прогулюючись по кімнаті: "Станіславський шокований".

Знай.uа писав, Лілія Ребрик показала, як приворожити чоловіка: довіку не покине.