Володимир Дантес анонсував свій перший сольний концерт. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах. На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч.

30 листопада Володимир Дантес опублікував фотографію з гітарою. Він зазначив, що почався його перший сольний концерт у Києві. Артист зазначив, що йому не особливо віриться і він відчуває хвилювання.

Kсь уже мій перший сольник, а я пишу цей пост і не вірю😱. Скільки сумнівів, питань, "ні" і "не вийде" мені довелося переступити, щоб це сталося!",- повідомив він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фоловери активно відгукнулися на повідомлення співака. Велика частина з них підтримала Володимира Дантеса в

"Все Буде Добре..Ви великий талант...радуйте наші серця і душі...❤️❤️❤️🙏🙏🙏 #дантес"; " Хай щастить! Настрою! Натхнення!🔥🔥❤️❤️❤️🙌""; "🔥🔥🔥🔥🔥супер👏все дуже круто, удачі, успіху, шикарного настрою😍 😍 😍 💕"; "Хай щастить!! Сподіваюся це стане початком до туру містами!", - зазначають вони.

Нагадавши, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, звсюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу",