Популярна українська акторка і зірка серіалу "Кріпосна", Ксенія Мішина прийшла на шоу до Олексія Дурнєва, де розповіла, в яких вони зараз відносинах з Олександром Еллертом.

Питання було поставлено ще до самого початку шоу, коли вони тільки зустрілися, і ще не встигли поспілкуватися. Олексій вирішив відразу запитати, що з Олександром Еллертом, разом вони чи ні, а то в інтернеті величезна кількість чуток про те, що вони знову разом.

@durnevaleksey

Ребят, новый выпуск ЕДЫ ДУРНЕВА с Ксенией Мишиной уже на канале 🔥 #отношения #эллерт #эллертмишина #ксениямишина #холостячка #едадурнева #дурнев

♬ оригинальный звук - aleksey_durnev

Виявляється, вони не разом, вже давно розлучилися, і дійсно сходилися після романтичного сюрпризу, але, все ж спроба не вдалася. Чоловік продовжив розпитувати у актриси про їхні взаємини, після чого задала питання, чому йому так це цікаво.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Так, я за вас вболіваю, звичайно. Ну, блін, класна пара. Взагалі, я як людина, що представляє гумор...нам взагалі красиві дівчата рідко посміхаються, тому я за Еллерта дуже радий" - говорить Олексій Дурнєв.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram

Далі вони згадали яскраві моменти з їхнього ставлення, як каталися на спеціальних санках в Буковелі, і дівчині дуже сподобалося.

"Я дуже люблю все, що страшно, все що страшно, все що токсично, все що жахливо, аб‘юзивно - все люблю. На деякий час, потім все" - розповідає з посмішкою Ксенія Мішина.

Далі Олексій Дурнєв пожартував, що акторка відмовилася від м'яса, алкоголю і Еллерта, і все це заради здоров'я.

Варто відзначити, що про розставання пари стало відомо влітку цього року, але, потім вони знову зійшлися, намагалися побудувати все заново. Однак, по всій видимості не зрослося. Разом вони були близько року.

Нагадаємо, що Олександр Еллерт розірвав всі відносини з Ксенією Мішиной, крапка поставлена

Раніше повідомлялося, що втвергнутий Ксенією Мішиною Олександр Еллерт заплатив кров'ю за кільце з діамантом

Також, Олександр Еллерт купив "Холостячці" Мішиній шубу за 27 гривень