Найголовніша блондинка України, співачка та любителька епатажу Оля Полякова приїхала на «Наше радио» з прем’єрою пісні «Щасливi Люди» та вийшла в прямий ефір після безсонної ночі.

«Не спала всю ніч. Знаєте, я зрозуміла, що краще зовсім не спати, ніж спати потроху. Бо якщо ти спиш по кілька годин, ти прокидаєшся з набряками. А якщо не спиш взагалі, то ти як богиня. Тому, якщо вам залишилося спати кілька годин, краще не спіть взагалі, якщо вам треба гарно виглядати. Правда, я вже ледве хитаюся», - порадила Полякова.

Вона додала, що приїхала на радіо, аби розповісти про фільм, про дуетний кліп із Дзідзьо, створений спеціально українською мовою. Для самої Полякової це стало своєрідним дебютом.

«Це перша моя україномовна пісня. Вам сподобається. Це саундтрек до фільму «Зірки за обміном»… Дуже добра комедія, с*ксу там не буде – тільки любов та щастя», - пообіцяла співачка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вона також похизувалася фірмовим піджаком, за який заплатила дві тисячі євро.

«Віддала, та й думаю, чому ж не носити? Треба носити», - вирішила Полякова.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

«Неймовірна красуня, дуже гарне довге біле кучеряве волосся, круто крута білявка», «Найкрасивіша жінка України!», «Оля, Ви розумниця та красуня!! Феєрверк енергії та життєвої сили!», «Шикарна вийшла б п*рнозірка», - пишуть у коментарях фанати виконавиці.

Нагадаємо, що Оля Полякова обтягнула тіло сіточкою і викликала захоплення у Даші Астаф'євої: "Завжди так співаю і горя не знаю".

Як повідомляв Знай.uа, Олег Винник вперше розповів про своїх дітей, але проігнорував Олю Полякову.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова причепурилася перед новорічною ніччю з Дзідзьо: "Готую обличчя..."