Відома і популярна вже давно не перший десяток років українська співачка Таїсія Повалій, яка незабаром повинна відсвяткувати своє 57-річчя, продовжує дивувати своїх відданих фанатів все новими і новими артистичними подвигами. Так, днями Тая поділилася спільними знімками з "легендою" романтичного шансону Стасом Михайловим.

Справа в тому, що Стас і Тая разом з Філіпом Кіркоровим братимуть участь у різдвяній виставі, його в новорічні свята покаже один з російських телеканалів, природно тільки в РФ, і швидше за все пізніше буде в YouTube.

Українські шанувальники Таїсії можуть поки насолодитися її публікацією з купою знімків просто зі сцени в мережі Instagram.

Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram
Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram

"Reposted from @stas_mihailoff Новорічна казка", - пише Таїсія Повалій.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На свіжих знімках можна побачити Стаса Михайлова, якого нещодавно його дружина Інна в мережі Instagram трохи присоромила за флірт зі стюардесами, а також всіма улюблену Таїсію Повалій.

Відомо, що зірки братимуть участь у новорічному музичному телевізійному фільмі "Новорічна казка".

Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram
Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram

Головний герой новорічної казки, Філіп Кіркоров, між своїми виступами на святковому новорічному концерті, зустрічає в гримерці Діда Мороза. Після слів Філіпа, що він розчарувався і вже не вірить в існування чарівництва в нашому світі, Дід Мороз втрачає терпіння і відправляє його в казкову країну, з якої можна знайти вихід, тільки повіривши в диво.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram


Раніше повідомляли, колишня Дзідзьо Slavia показала стервозний характер: "Звільнила б усіх".

Як повідомляв Знай.uа, Slavia слізно "попрощалася" з колишнім Дзідзьо: "Нехай кожен знайде...".

Знай.uа писав, син Тіни Кароль перетворився на копію покійного Євгена Огіра: майже дорослий чоловік.