У мережі з'явилося дуже цікаве відео, яке присвячене знаменитій барбадоській співачці, актрисі, музичному продюсеру, модному дизайнеру і філантропу Ріанні. Легендарну виконавицю можна побачити на отриманні звання національного героя Барбадосу.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

Неповторну і ефектну зірку можна побачити в досить пікантному вигляді. Вона одяглася в дуже легке і довге плаття коричневого відтінку, які відмінно підкреслює її фігуру.

"Ріанна отримує звання національного героя Барбадосу", - підписали відео.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Варто відзначити, що особливу увагу привернуло те, що Ріанна вийшла за нагородою без ліфчика, в той час як її плаття обтягувало соковиті форми.

Публіка не могла упустити цього і почала коментувати сміливий вигляд зірки.

Ріанна, фото - https://www.instagram.com/badgalriri/?hl=uk
Ріанна, фото - https://www.instagram.com/badgalriri/?hl=uk

"Ліфчик забула надіти", "Доклепалися по ліфона все відмінно, нехай ходить, як їй зручно, ханжи", "Заслужила", "поки стать Росії засуджує Ріану без ліфчика, Ріана продовжує вкладати гроші в розвиток своєї Батьківщини, залишати відбиток в індустрії моди і музики, а люди зустрічають її на Барбадосі, і не тільки, захоплено їй плескати", "Так у нас пів країни національні герої Країни", "почекайте, це звання за що дають? Чому всі пишуть що вона заслужила? Що такого вона зробила? Ні, я її дуже люблю, просто вимагаю пояснювальну бригаду", "Ну звичайно перед шеренгою військовослужбовців ліфчик не одягнути це святе !!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Ріанна показала свої соковиті форми в нижній білизні.