Філіп Кіркоров зробив сюрприз для своєї дочки. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,9 мільйона фоловерів. Іноді він з ними спілкується у форматі сторіз.

1 грудня Філіп Кіркоров опублікував пост в Instagram, в якому розповів про те, що зробив сюрприз для своєї десятирічної дочки Алли-Вікторії на честь її день народження. На честь неї був присвячений випуск шоу" Модного вироку " на Першому каналі. Також Філіп Кіркоров зазначив, що його дочка отримала сукню від Юдашкіна.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

" і наше свято знайшло відразу фарби цієї кінострічки, утворивши нову героїню TRUE ALLA 🔥 Не пропустіть сьогодні @modniy.tvСпойлер! Аллу-Вікторію в програмі очікував сюрприз-подарунок мрії! 💭 і ще як справжня принцеса отримала сукню від @gyudashkina @yudashkin_kids сліпучою", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Деякі критично поставилися до даної ідеї.

"З днем народження принцеса Алла-Вікторія ! ❤️❤️❤️❤️❤️"; "Невже це комусь цікаво!?"; "А через 8-10 років на Давай одружимося!!! 😂 😂 😂 "; "Діти, які не посміхаються на свої свята...грустинка...",- повідомляють вони.

Знай.uа нагадує: Юрій Ткач з "Квартал 95" в день народження не зміг стримати емоцій від привітань: "я щаслива людина"

Як раніше повідомляв Знай.uа: Вікторія Смеюха з "НеАнгелів "розповіла про дует з Кіркоровим, а також як ледь не стала частиною "ВІА Гра": "постав себе на моє місце"

Також Знай.uа писав: Втрата нюху не зупинила Славу Камінську від нічного "дожора": "ні * рена, взагалі нічого не відчуваю".