Маша Полякова показала свій купальник. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності і є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч осіб, а також має блог в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі передплатників.

1 грудня дівчина опублікувала фотографію на пляжі в купальнику кольору зебри.

"Я знайшла для себе ідеальний купальник від @sunandsea.brand я дуже мучуся від того що згораю і саме з цього хочу вас порадити ідеальний купальник", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Хтось похвалив красу дівчини, а хтось запідозрив у нещирості.

"Щоб не згоряти потрібно просто не ходити на пляж!!!"; "Красуня мамина"; " красуня 😍"; " зараз би говорити про прийняття себе,і в той же час фотошопити фотки)"; "дуже красива, ніжна, молоденька дівчина. Всяких невихованих дур не слухай"; "красива, вся в маму", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова в короткому міні "спокусила" відомого коміка: "на Челентано схожий"

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла, як Маша і Аліса перестали поважати свого батька: "як з обслугою. Де мій гарем?"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова причепурилася перед новорічною ніччю з Дзідзьо: "готую обличчя..."