Нещодавно відгримів фінал шоу "Танці з зірками" переможцями якого стали актор Артур Логай з серіалу "Моя улюблена Страшко" і Анна Кареліна. Про це Знай.uа повідомляв раніше.

Однією з найяскравіших пар на проєкті були Melovin і Ліза Русина. За стосунками цієї пари з трепетом спостерігала вся Україна. Адже складалося враження, що молоді люди не просто "пара на паркеті", а й перейнялися один до одного ніжними почуттями і поза ним.

Участь у проєкті пішла на користь Лізі. Раніше танцівниця викладала ролики в ТікТок з подругою в образі стюардес і багато користувачів мережі і правда думали, що дівчата співробітниці аерофлоту.

Зараз Ліза повернулася до зйомок таких гуморних відео, проте вже в її об'єктиві не подружка, а українські зірки. Такі, як Потап.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Всі знають любов Олексія Потапенка до молодих талантів, але Ліза явно вибивається з цієї компанії світлим кольором волосся, худорбою і невгамовною енергетикою. Хто знає, раптом Ліза Русина стане в майбутньому гідною заміною Насті Каменських в продюсерському центрі Mozgi.

Під пісню гурту Mozgi Ліза і компанія танцюють, а потім Русина підкорює Потапа рухами тазом під слова "А ось і Новий Рік".

@lisa.rusina

Пополнили нашу компанию с @potapreal #mozgi ✈️✈️✈️

♬ ZAVTRA - MOZGI

Нагадаємо, Леся Нікітюк нашаманила перемогу на шоу "Танці з зірками".

Раніше ми повідомляли, що Melovin прийшов до Каті Осадчої з Лізою Русиною з "Танців з зірками".