Відомий американський актор Алек Болдуін дав нові коментарі щодо своїх пострілів у оператора і режисера під час зйомок фільму.

В інтерв'ю телеканалу ABC Алек Болдуін заявив, що не натискав на спусковий гачок пістолета, яким убив оператора Галину Хатчінс і поранив режисера Джоела Соузу на зйомках фільму "Іржа". Актор поняття не має, звідки на знімальному майданчику взялася справжня вогнепальна зброя.

"Я б ніколи не направив на кого-небудь пістолет і не натиснув на курок, ніколи", - сказав актор.

Алек Болдуін
Алек Болдуін

Варто нагадати, що смертельний випадок стався 21 жовтня під час генеральної репетиції вестерну на ранчо Бонанза-Крік недалеко від Санта-Фе, штат Нью-Мексико. Болдуін зробив пару пострілів із старовинного револьвера в оператора Халіну Хатчінс і режисера Джоеля Соуза. Примітно, що зброя, з якої стріляв актор, повинна була містити холості патрони, але в підсумку виявилася зарядженою справжніми кулями. Як це могло статися, все ще з'ясовується.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Позов до суду проти Алека Болдуіна та інших продюсерів вестерну Rust подала помічниця режисера за сценарієм Мемі Мітчелл. Вона стверджує, що в сценарії фільму не говорилося про те, що Болдуін повинен здійснювати постріл з пістолета, а лише дістати його з кобури.

Алек Болдуін, фото з 24 каналу
Алек Болдуін, фото з 24 каналу

Нагадаємо, що проти Алека Болдуіна подали ще один позов і розкрили несподівані факти трагедії з Галиною Хатчінс: пострілу не було в сценарії

Як повідомляв Знай.uа, украінець подав до суду на Алека Болдуіна після трагедії з Галиною Хатчінс: вимагає кругленьку суму

Також портал Знай.uа писав, що у справі про вбивство Алеком Болдуїном Галини Хатчінс на зйомках фільму спливли нові деталі: "Сильно облажався..."