Даша Квіткова показала зворушливі фотографії зі своїм сином Левом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей. З ними вона спілкується про своє особисте життя, вихованні дітей, кар'єрі, а також піднімає різні філософські теми. Іноді Квіткова комунікує з ними у форматі сторіз.

Як відомо, 13 липня дружина українського телеведучого Микити Добриніна народила сина. При цьому її чоловік брав участь в її пологах як партнер. Новонародженого хлопчика вирішили назвати Левом. Дівчина іноді публікує зворушливі фотографії зі своїм хлопчиком і ділиться досвідом материнства.

1 грудня Квіткова опублікувала серію знімком з сином і заговорила про п'ять мов любові.

"Ви ж знаєте про 5 мов любові? 🤍 Доросла людина може визначити мову, за допомогою якого він проявляє любов. А ось коли ти ще маленький чоловічок — ти потребуєш у всіх п'яти однаково.",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадавши, що Микита Добринін відвів Дашу квіткову до дієтолога після пологів.

Як повідомляв Знай.ІА , Даша Квіткова закохалася в усміхненого красеня, і це не "Холостяк" Добринін.

Знай.ІА писав, Даша Квіткова розсекретила пікантні проблеми після пологів.