Розкішна блондинка, кумир мільйонів українців, співачка та любителька епатажу Оля Полякова потрапила в рубрику «битва модних образів» на сторінці в соцмережі Instagram шоу «Маска», що виходить на телеканалі «Україна».

Полякова – зірковий детектив проекту. Її задача – в команді з іншими зірками вгадати, хто ж ховається за вигадливими костюмами на сцені.

«Вау! Зірковий детектив Оля Полякова @polyakovamusic приголомшує ефектними вбраннями глядачів гіпершоу «Маска». Який з образів артистки вам подобається більше? Пишіть у коментарях, запропонувала вона. Дивіться найзагадковіше шоу країни у суботу, 4 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!», - закликали на проекті.

Скрін, Instagram "Маска"
Скрін, Instagram "Маска"

На першому фото Полякова постала в образі цукрової феї – весь її наряд витриманий у ніжних блакитно-рожевих тонах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На другому знімку співачка більше нагадує шахову королеву чи сучасну гейшу – у неї чорно-біла пістрява сукня та вигадливі прикраси в зачісці.

«Всі гарні, але перший більше», «Перший варіант, безумовно кажучи, дуже гарний», - зазначають фанати Полякової.

Однак не всім до смаку припала її схильність до епатажу. Дехто зазначає, що їм набридли вибрики співачки.

«Жоден наряд», «Капець, вона мене кумарить, приберіть її з екрану», - обурюються люди.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Нагадаємо, що Оля Полякова обтягнула тіло сіточкою і викликала захоплення у Даші Астаф'євої: "Завжди так співаю і горя не знаю".

Як повідомляв Знай.uа, "Щасливі люди": Оля Полякова перейшла на українську, земляки оцінили: "Шикарна вийшла п*рно-зірка".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова причепурилася перед новорічною ніччю з Дзідзьо: "Готую обличчя..."