Донька відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями, відео та історіями з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Зараз вона опинилася в чорній короткій сукні, з голими плечима і в довгих чоботях. У неї червоний манікюр і келих з напоєм в руці. Анна вирішила поділитися з фанатами новорічним настроєм і контентом з дня, коли вона була в ресторані.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Дівчина вирішила провести "лайктайм".

"✨Ставте лайк на 3 моїх останніх поста, пишите пишіть "хочу лайки" під цим постом, ✨ ставте 5 лайків тому, чий коммент зверху, лайки від мене найактивнішим, ✨граємо чесно", - пише вона в публікації.

Однак, крім коментарів тих, хто захотів пограти з нею в цю гру, є і ті, хто захоплюється красою Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Анна Заворотнюк,instagram.com/anna_zavorotnyuk
Анна Заворотнюк,instagram.com/anna_zavorotnyuk

"Красуня😍", "❤️Нереальна! Краса!💌", "Всім щастя🥰", "На цій фотці ви копія своєї мами❤️", "Краса-то яка😍", "Яка ж ви, Аня, красива👌", "Анна, Добрий день. Таку укладку за допомогою чого робите?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірку серіалу "Моя прекрасна няня" поховали: донька ридала над труною, а Сергій Жигунов навіть не приїхав

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Анастасії Заворотнюк розмріялася про життя далеко від мами: "Тягнути"

Знай.ua писав, Анна Заворотнюк розповіла, що її перезбуджує: "Реально починає трясти"