Відомий гуморист і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз він здивував безліччю Stories, в ході яких поділився з фанатами важливою новиною - він вирішив набити собі, разом з дружиною, татуювання. Всі знімки і відео були зроблені Ксенією, тоді як Євген навіть не хотів дивитися на тату-машинку.

Євген Кошовий, фото: Instagram
Євген Кошовий, фото: Instagram

"Вперед за новими відчуттями. Нові відчуття. Я сказав, що не буду дивитися до кінця роботи, але роботи, звичайно, не початий край. Що тобі показати, що тобі показати? Ніколи не засинайте в тату-салоні", - заявив він.

"@maria_fedorivna ти, звичайно, ваще прям Ух. @yalta_k тепер ми ще більше з тобою однієї крові. Задоволена сімейка", - пише Євген в тих же публікаціях. Після цього вони поділилися фотографією з результатом роботи.

Чоловікові зробили два татуювання на руці. Одна вертикально, друга горизонтально розташовані. А ось у Ксенії тату прямо під грудьми, яку вона притримує, щоб показати напис.

Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories
Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Пікалов, Юрій Ткач та Євген Кошовий показали своїх пухнастих улюбленців: "Без них життя не було б таким яскравим"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з чубчиком, а пародист Зеленського - з гітарою: як виглядали зірки "Квартал 95" в дитинстві

Знай.ua писав, Євген Кошовий ніжно уткнувся в Потапа - Настя Каменських не переживе: два міцних горішка