3 грудня відбудеться фінал найромантичнішого шоу України "Холостячка" із Златою Огнєвіч. За серце співачки боряться психолог Роман Свечкоренко, Андрій Задворний і бізнесмен Дмитро Шевченко.

Вся Україна із завмиранням серця чекає знаменного вибору, однак, багато хто пророкує Роману долю Юлі "Зайки" з "Холостяка", яка повернулася перед фіналом і не змогла перемогти. Тим більше, що нещодавно з'ясувалося, що Роман ще так і не розлучився. Про це повідомляв Знай.uа.

Роман Свічкоренко, скріншот з відео
Роман Свічкоренко, скріншот з відео

За кілька годин до фіналу Роман у своїй соціальній мережі поділився думками про те, що таке найбільша помилка. Він виклав чорно-білий кадр, на якому знімає футболку, оголюючи плече з татуюванням.

"Коли люди вбивають в собі себе. А намагається це зробити практично кожен. Прикладають так багато зусиль, лише для того, щоб не відчувати і закритися. Вимикаючи своє серце.. І знаєте, рано чи пізно це виходить. І людина цьому рада, вона радіє, торжествує.. А все тому, що немає болю. І людина думає "нарешті я став сильним, незалежним". У мене питання, а якою ціною далася ця незалежність і сила?"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Роман впевнений, що ми живемо в світі, де багато зла і жорсткості. Набагато простіше бути безсердечною купою органів, кісток, м'язів і шкіри. Жити в несвідомому, відволікатися на всіх і вся. Постійно кудись поспішати, кудись приходити, звідкись йти, головне не залишатися наодинці з собою. Тому що, коли така людина залишається сам з собою, він знову починає відчувати біль. Хтось починає цей біль заїдати, хтось запивати, хтось зовсім вживає речовини.... З однією єдиною метою, заглушити біль. Однак, це не вихід і без почуттів ми будемо проживати не таке яскраве і насичене життя.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як готує свій улюблений салат.

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник відправив "Холостячку" Злату Огнєвіч в Африку.