Відомий український артист Михайло Поплавський розповів про час, який найчастіше проводить на своїй батьківщині - у селі Мечиславка, що на Кіровоградщині.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік викладає особисті кадри, вітає українців зі святами, ну, і звичайно ж, знімає ролики для соціальної мережі TikTok.

Цього разу на огляд потрапив знімок з поля, який чоловік зробив коли приїхав в рідне село під назвою Мечиславка, що в Кіровоградському районі. Станом на 2001 рік, населення там становило всього 841 осіб, тому можна зробити висновок, що місцевість абсолютно невелика.

Михайло Поплавський зазначає, що обожнює проводити вдома свої вільні дні, адже на цій землі він виріс, і завжди не проти пройтися по полю.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Найкращі вихідні проведені вдома❤️ на батьківщині. Щоразу згадую Пісню "Батько", коли бачу поле...а ви хочете, щоб пісні Поплавського стали гімном?"- сказано в повідомленні під постом.

На кадрі чоловік у вишиванці білого кольору та окулярах позує на камеру. У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Чудове фото🙌 Найкраще в рідній домівці, на милій серцю Батьківщині❤️";

"Ваууууу🔥 🔥 🔥 🔥";

"Це правда❤️";

"Які кадри 😍 😍дивлячись на такі фото розумієш навколо нас стільки краси😍 😍";

"Рідний дім - найтепліше місце у всьому світі. Ці стіни тебе оберігають і захищають, тут живуть найрідніші люди";

"Ваші пісні й так гімно".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що 72-річний Михайло Поплавський заговорив про щоденний секс, енергії хоч відбавляй

Раніше повідомляли, що Михайло Поплавський задзвенів бубонцями і показав свій солодкий плід

Також, Михайло Поплавський згадав про два розлучення і смерть братів