Відомий український артист Іван Дорн дав відверте інтерв'ю славі Дьоміну, де розповів не тільки про особисте, а й про створення музичного видавництва під назвою Masterskaya.

Нове інтерв'ю вийшло на YouTube-каналі Люкс ФМ, де Слава Дьомін регулярно бере інтерв'ю у зірок шоу-бізнесу, і ось черга дійшла до самого Івана Дорна. Він рідко дає інтерв'ю, але, цього разу пощастило.

Іван Дорн, фото: скріншот з відео
Іван Дорн, фото: скріншот з відео

Зустрілися вони в офісі самої Masterskaya, і коли артист побачив камери, то почав голосно кричати на підлеглих, створюючи ефект того, що він строгий Бос. "І це було в останній раз, ясно?"- сказав чоловік і почав сміятися.

Знайомі вони зі Славою вже 10 років, і як зазначає інтерв'юер, він абсолютно не змінився зовні, "все такий же молодий, красивий і підтягнутий".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сам музикант далі зазначив, в чому ж його зміни за 10 років.

"Стилек мені здається зовнішній в мені змінився, ну волосся, поведінка. Мені здається я тепер більше міркую в тому, що мені на себе надягати. Не знаю мудріше не мудріше, але усвідомленіше " - зазначає чоловік.

Далі Іван Дорн розкрив кілька фактів про себе, які ніхто раніше не знав. Виявляється, коли вечірка стає нудною, то він починає сходити з розуму, і робить її веселіше. "Тобто ти стаєш кінченим" - зазначив Слава Дьомін.

Іван Дорн, фото: скріншот з відео
Іван Дорн, фото: скріншот з відео

Також, він не любить говорити про свої заслуги, намагається все применшити, і не вміє приймати компліменти. А ось з критикою навпаки, він свій найбільший хейтер.

"Самоіронічний, азартний, хороший батько. Я хороший тато - я бачу своїх дітей і мені подобається" - три фактори, які виділяє в собі музикант.

Нагадаємо, що Іван Дорн різко перейшов на українську І заговорив словами Святослава Вакарчука з "Океан Ельзи"

Раніше повідомлялося, що евіслюку успіху романтичного кліпу" тобі нема сьогодні " Іван Дорн розповів про кохану більше

Також, холостяк Слава Дьомін дозволив синові ризикнути на хвилі: Татусь року.