Учасник "Иванушки International" Андрій Григор'єв-Апполонов частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 350 тисяч чоловік.

В описі профілю йдеться, що зараз Виконавець готовий вести будь-які заходи, включаючи Весілля, Дні народження, концерти, форуми та конкурси краси. Але ми поговоримо про розлучення і про те, як артист розділив опіку над дітьми з екс-дружиною.

Андрій Григор'єв-Апполонов, фото Instagram apollonov_ag
Андрій Григор'єв-Апполонов, фото Instagram apollonov_ag

Його старший син живе разом з ним в Москві, а ось молодший залишився з мамою в Санкт-Петербурзі. У Григор'єва-Апполонова максимально прості відносини з сином. Йому в цьому місяці виповниться 18 років і він, за словами батька, досить самостійний, тому Андрій довіряє йому.

Андрій Григор'єв-Апполонов, фото: Instagram
Андрій Григор'єв-Апполонов, фото: Instagram

"Син мені дзвонить зазвичай, якщо потрібно перевести гроші. Якщо йде ввечері, я не переживаю. Він не п'є, не курить, я щасливий, що у мене такий син. Не знаю, чи розповість Ваня мені про свій перший раз, але я йому розповів. Але все ж думаю, що так, розповість. Мої знайомі дівчатка приходять до нас додому, Ваня їм оцінки ставить. Моє ж серце зараз вільне", - заявляє Виконавець.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Він завжди відкритий до діалогу і завжди готовий поговорити з дітьми на різні теми.

Нагадаємо, помер зірка "Ширлі-Мирлі" Валерій Гаркалін: вірус не дав акторові жодного шансу

Як повідомляв "Знай.ua", рудий з "Іванушек" показав рідкісні кадри із загиблим Олегом Яковлєвим - був душею групи: "Сумую..."

Знай.ua писав, рудий з "Іванушек" покликав в групу слонів - співати не вміють, але камеру люблять