Всіма відомий український телеведучий Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

Вже сьогодні, 3 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбудеться фінальний, дванадцятий випуск романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі. Ближче до ночі всі ми дізнаємося, кого вибрала виконавиця - Дмитра Шевченка, Романа Свечкоренка або Андрія Задворного.

Григорій Решетник і Макс Тарапата, фото: Instagram
Григорій Решетник і Макс Тарапата, фото: Instagram

І зараз Григорій вирішив нагадати, що початок ефіру відбудеться о 19: 00 на телеканалі СТБ.

"Сьогодні фінал найромантичнішої історії країни "Холостячка" 💍 цю подію неможливо пропустити!", - пише Решетник у публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Він постав на тій же локації, знімок звідки показував ще вчора. Однак разом з ним там опинилася і сама Злата. Місце це знаходиться в Африці, Туніс.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

"Я одна прочитала це з інтонацією Гриші?😂", "Тут тільки Гриша сяє і все🙌🔥👏", "Я одна сподіваюся,що різко у фіналі з'явиться Макс?😂", "Нарешті-то маячня закінчиться. В кінці жодного гідного", "Всі гідні покинули проект", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко забув Ксенію Мішину заради нового малятка: "Коли вона приїхала..."

Як повідомляв "Знай.ua", хто переміг на шоу "Холостячка" із Златою Огнєвіч? Роман Свечкорнеко розповів про головну помилку

Знай.ua писав, Григорій Решетник "відправив" Злату Огнєвіч в Африку зробити вибір на "Холостячці": "Пристрасть"