Відома модель Ешлі Грем приголомшила мережу раптовим і дуже дивним знімком. Вона показала себе абсолютно без одягу, засвітивши неголені пахви.

Відповідну публікацію продемонстрували на сторінці "Зоряний шлях" в Instagram.

"Сміло Модель Ешлі Грем, яка вагітна двійнею, знялася оголеною. Невдовзі @ashleygraham та її чоловік, відеооператор Джастін Ервін, знову стануть батьками. Цікаво, що всі місяці очікування 34-річна зірка показує в Instagram. Ба більше, не соромиться змін свого тіла. "Джастін каже, що мої розтяжки неначе дерево життя", - написала Ешлі. Красиве порівняння, згодні?",- підписаний знімок в соціальній мережі.

Багатотисячна аудиторія, яка побачили цю фотографію, просто не змогла утримати своєї відрази. Публіка не пройшла повз і написала свої думки.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ешлі Грем, фото Instagram
Ешлі Грем, фото Instagram

"Ну розтяжки це зрозуміло. Але при чому тут пахви?", "Для наших закомплексованих людей з пострадянського простору з вузьким світоглядом такі фото не засвоюється психікою. ))) хороший посил! Жінка, вільна від чужої думки, фото супер!", "Бл..., вибачте !!! Що за хрень,кому це взагалі треба ???! Показуй себе такою вдома, чоловікові своєму,!!!! Вагітність це чудово, але скромність ніхто не відміняв", "що вже тут, треба було коріння свого древа життя показувати...Навіщо це іншим людям? Приймаєш себе такою, приймай...Нічого ніхто проти не має. А ось інтимне таке треба залишати, для свого архіву..", "Так, а навіщо лякати людей?",- залишають коментарі обурені користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Ешлі Грем похвалилася зухвалим знімком.

Нагадаємо, що Ешлі Грем показала свою дитину.