Сьогодні, 3 грудня 2021 року, відбувся матч 17-го туру УПЛ між донецьким "Шахтарем" та "Львовом".

До цього поєдинку головний противник київського "Динамо" перебував на другій сходинці в таблиці. У "Шахтаря", як і у клубу Мірчі Луческу було по 41 очку. "Львів" же знаходився практично впритул до червоної лінії, на 12 позиції.

Шахтар-Інтер, скріншот: YouTube
Шахтар-Інтер, скріншот: YouTube

Ще до матчу повідомлялося, що "Шахтарю" дуже потрібна перемога, бо в УПЛ команда продовжує йти нога в ногу з "Динамо". Через що втрата навіть мінімальної кількості очок ставить під загрозу отримання заповітного титулу. Попереду українську команду чекає фінальний матч групової стадії Ліги чемпіонів з молдавським "Шерифом". Донецький клуб вже ніяк не затримається в європейських чемпіонатах, бо володіє лише одним очком після нічиї з Інтером. А ось "Шериф" гарантував собі участь у Лізі Європи. Ця ж ситуація стосується і "Динамо".

Однак повернемося до матчу АПЛ. Пройшов він на стадіоні НСК "Олімпійський". Арбітром виступив Андрій Коваленко, А трансляція відбулася на телеканалі "Футбол 1".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шахтар Донецьк, instagram.com/fcshakhtar
Шахтар Донецьк, instagram.com/fcshakhtar

Рахунок у матчі несподівано відкрив "Львів", точніше Ернест Ньярко на 17 хвилині. Проте вже до кінця тайму відбулося пенальті у ворота львівської команди, яке тітці успішно і реалізував. Впевненості зрадив гол Педро да Сілви на 55 хвилині. Крапку поставили низка голів Артема Бондаренка, Марлоса, Тараса Степаненка та Юхима Коноплі, а також Енес Махмутович, якого видалили під кінець матчу.

Матч закінчився з рахунком 6: 1 - "Шахтар" опинився на першій сходинці.

Нагадаємо, Інтер всуху розгромив Шахтар, не залишивши і шансу на перемогу

Як повідомляв "Знай.ua", Динамо розгромило Чорноморець з рахунком 6:1: кияни вийшли в лідери турнірної таблиці

Знай.ua писав, Ліонель Мессі став володарем "Золотого м'яча-2021": "обскакав" Роберта Левандовського