У п'ятницю, 3 грудня 2021 року, відбувся фінальний, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу на українському телебачення — "Холостячка".

В самому кінці за серце виконавиці Злати Огнєвіч, яка прийшла на зміну Ксенії Мішиної в другому сезоні, залишилися боротися лише два чоловіки. До Дмитра Шевченка та Андрія Задворного несподівано приєднався психолог Роман Свечкоренко, який, все ж, не надто довго протримався. Злата з ним попрощалася вдруге, так як хлопець не вирішив ситуацію з розлученням, що обіцяв зробити, щоб повернутися назад.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

Далі "Холостячка" перемістилася з чоловіками в Туніс, Африка. Там вона провела з кожним з них день. Перший з них, Дмитро, прокотився з нею по пустині, побував в гірському оазисі, в пустелі на заході Тунісу, під назвою Шебіка. Там вони влаштували романтик під водоспадом. А потім вони продовжили любити один одного в басейні, вільно розмовляючи про секс. Шевченко сильно хотів зайнятися зі Златою любов'ю, але вона відповідала відмовою, бо не може дозволити собі цього до остаточного вибору, так як на проекті ще залишався Андрій Задворний.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

А ось побачення з Андрієм було не таке веселе і спокійне. Чоловік запропонував Златі зануритися на глибину, випробувати Дайвінг. У якийсь момент щось пішло не так, виконавиці не вистачало повітря. Але Задворний заспокоїв її, був поруч і друге занурення пройшло так, як треба. Далі слідував парасейлінг, який теж змусив понервувати.

Після всього, через що вона пройшла з Дмитром Шевченком, вона все ж вирішила все в бік Андрія - вона не змогла за весь цей час полюбити Дмитра і прийняти пропозицію.

У фіналі вона вибрала Андрія Задворного.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч знову попрощалася з психологом Свечкоренко, але вже у фіналі

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч під ручку з Григорієм Решетником втекла від фіналістів "Холостячки": "Найбажаніший момент"

Знай.ua писав, Григорій Решетник зрадів фіналу "Холостячки" зі Златою Огнєвіч: "Нарешті маячня закінчиться"