Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 3 грудня 2021 року, відбувся фінал романтичного шоу "Холостячка" з виконавицею в головній ролі. Видання JetSetter взяло у неї велике інтерв'ю, в ході якого спілкування відбулося на різні теми, включаючи власну трансформацію, що таке життя та інше.

Злата Огневич і Гриша Решетник, фото з Instagram
Злата Огневич і Гриша Решетник, фото з Instagram

Лайза Мінеллі співала, що життя - це кабаре, а ось Злата знайшла трохи іншу інтерпретацію. Вона вважає, що це, в першу чергу, дар, який необхідно проживати у всіх кольорах і сенсах.

"Життя - це спалах лише на мить, але скільки вміщує в собі цей спалах: і трагічного, і прекрасного, і жорстокого, і романтичного. В цьому і є сенс життя. Так, нічого не поробиш, коли втрачаєш щось вкрай важливе, але треба мати силу, щоб почати все спочатку, з нуля, і знову відчути крила. Впевнена, якщо одні двері зачиняються, то обов'язково відкриється інша, для чогось важливого і справжнього", - заявляє вона.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Після цього, Злата зізналася, що для неї ранкові обійми, повнота життя і реальністю цілей - справжнісіньке щастя. І ще вона постаралася спростувати кілька міфів про проект "Холостячка". Перший з них, що чоловіки і героїня діють за сценарієм. Співачка заявила, що це шоу - справжнє і відверте.

Другий міф пов'язаний з тим, що не можна зустріти любов на проекті. Вона ж вважає, що це все-таки можливо. І наостанок Злата поговорила про інтимні стосунки з учасниками. Ситуацію підкреслює і те, як "Холостячка" поводилася разом з Дмитром Шевченком. Коли вони були в басейні, на останньому побаченні, вони відкрито говорили про секс один з одним. Однак вона тоді зазначила, що не може зайнятися з ним любов'ю до остаточного вибору між двома.

"Я переконана, що секс — продовження кохання, і це можливо, але тільки після закінчення реаліті, з тим чоловіком, якого я вибрала. Вважаю, що в "Холостячці" можливі і доречні поцілунки з учасниками", - зазначила вона.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч вибрала у фіналі Андрія Задворного: Дмитро Шевченко залишився один

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч знову попрощалася з психологом Свечкоренко, але вже у фіналі

Знай.ua писав, Григорій Решетник зрадів фіналу "Холостячки" зі Златою Огнєвіч: "Нарешті маячня закінчиться"