Відома українська співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Однак зараз виконавиця вирішила порадувати тих фанатів, які стежать за її відео в TikTok. Оля вирішила показати, яка різниця в зростанні між нею і її старшою дочкою Машею.

Оля Полякова і DZIDZIO
Оля Полякова і DZIDZIO

Як виявилося, Полякова десь 180 сантиметрів зростом, а ось Маша не сильно далеко пішла - 172 см.

"А яка у вас різниця в рості?", - пише Оля в публікації.

При цьому артистка навіть включила трохи артистичності, рухаючись під музику і відходячи в сторону, коли її черга прийшла.

"Я, чесно, подумала, що це монтаж і Полякова перуку одягла, настільки схожі", "Донька більше схожа на маму, ніж та сама", "Так стоп, а чому Полякових дві штуки", "Так, а де двері за підсумком?", "Капець у Маші волосся красиве", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

@polyakova_olya

А какая у вас разница в росте ? #fyp #fyr #on @mashapolyakova1

♬ theresthedoorbich - carndog

Нагадаємо, Оля Полякова на шоу "Маска" приміряла образ Мальвіни - виглядає молодше доньки Маші: "Сучасна гейша"

Як повідомляв "Знай.ua", Кравець з Кварталу 95 дозволила доньці те, на що навряд чи погодиться навіть Маша Полякова: залишиться знак на все життя

Знай.ua писав, Оля Полякова зізналася, навіщо зайняла місце Тіни Кароль на "Голос країни": "Хочу додати..."