Відома українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча зачарувала милим фото зі своїм найменшим сином Данилом.

Зворушливим кадром Катерина Осадча поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать 1.7 мільйона осіб.
Влітку цього року Катя Осадча стала мамою втретє. Це вже друга спільна дитина для телеведучої та її чоловіка Юрія Горбунова. Однак пара не звикла показувати обличчя своїх дітей, тому навіть якщо і діляться світлинами з ними, то обирають ракурс, аби їх було видно зі спини.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

Цього разу зірка поділилася новою світлиною з найменшим сином Данилом. На ній Катя Осадча позує мило дивлячись у камеру та тримаючи свого сина на руках ніжно притулившись до його голівки. При цьому зірка відзначила, що її син росте надто швидко.

Фото зі стоірнки Каті Осадчої
Фото зі стоірнки Каті Осадчої

"Так швидко росте наш Данилко ❤️", - так Катя Осадча підписала опубліковане фото.

Відданим фанатам Каті Осадчої сподобалося миле фото з її сином, саме тому вони прийнялися залишати для неї та маленького Данила компліменти.

"Вже великий, а ще недавно тільки народився 👏", "Блаженне фото❤️👏", "І це точно, а ще коли ми тільки спостерігаємо за фото, то дуже швидко ", "Катю, яка ж Ви гарна й ніжна матуся❤️", "Як швидко ростуть наші діти😍", "Чудово, мила матуся!😍❤️", "Катюша, який він милий!😇😇😇", "Дуже мило", "Який гарний карапузик!😍", - зазначили вони.

Популярні новини зараз
Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, багатодітна Катя Осадча показала, як за секунди стати красунею на мільйон: "Макіяж робить дива"

Также Знай сообщал, Катя Осадча у "весільній" сукні закохала у себе Юрія Горбунова ще раз: "Це було яскраво".Українська телеведуча поділилася враженнями від фіналу "Танців з зірками"

Раніше Знай повідомляв, Катя Осадча похизувалася тонкою талією після трьох дітей, їй ледь повірили: "Горбунов має смак"