Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч зачарував українців знімком з коханою дружиною Юлією Бойко (Юла). Багатодітна пара вирішила провести разом час без дітей.

Ведучий "Ранок з Україною" на телеканалі Україна Анатолій Анатоліч має чимало шанувальників, саме тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч осіб.
Цього разу Анатолій Анатоліч вирішив поділитися новим фото з коханою дружиною. Багатодітний татусь зізнався, що зараз вони рідко де бувають без дітей. Однак, цього разу їм все ж таки вдалося вирватися з дому.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

На фото Анатолій Анатоліч позує ніжно обійнявши своє дружину за талію. Він одягнув смокінг темно-синього кольору, а його дружина позувала у чорній сукні, яку доповнила маленькою сумочкою.

" Рідкісне фото без дітей🤘 Буквально за годинку після фото були вже в піжамах з усією родиною🤪🤪🤪", - так Анатолій Анатоліч підписав фото

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч розповів про свій страх дитинства: "Борюсь останні 20 років". Український телеведучий розповів про те, як почав займатися публічними виступами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше Знай писав, українська ведуча Лілія Ребрик застерегла українців від фатальної помилки: "Нікому не віддавайте свій...."

Також Знай повідомляв, Анатолій Анатоліч одягнув "форму" і показав те, чому позаздрили жінки: "Сховай, мені незручно". Телеведучий захопив свою аудиторію відмінним почуттям стилю.